PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Prevzem podatkov registra transakcijskih računov preko spletnega servisa wsRtrInfoPs

Novica

Prevzem podatkov registra transakcijskih računov preko spletnega servisa wsRtrInfoPs


Spletni servis wsRtrInfoPs
razširja paleto storitev posredovanja podatkov, ki jih AJPES nudi uporabnikom v okviru ponovne uporabe informacij javnega značaja iz Registra transakcijskih računov (RTR). Spletni servis wsRtrInfoPs dopolnjuje obstoječe paketne prenose podatkov (na datotekah z zagotovljenimi mesečnimi preseki in dnevnimi spremembami prek FTP protokola) z možnostjo neposrednega prevzemanja podatkov o transakcijskih računih posameznih poslovnih subjektov iz RTR v uporabnikov informacijski sistem.

Navedena storitev je v poskusnem obdobju, ki bo trajalo do vključno 31. 12. 2013, na voljo brezplačno, vsak uporabnik pa lahko opravi naročilo na spremembe za 1000 enot/poslovnih subjektov v RTR.
 Navodilo za pridobitev in unovčitev kupona za  1000 enot/poslovnih subjektov v RTR (431 kB)


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?