Na vsebino

Rezultati 3. kroga večstranskega pobota z dne 10.6.2011

Novica

Rezultati 3. kroga večstranskega pobota z dne 10.6.2011

Dolžniki so v 3. krog obveznega  in prostovoljnega  pobota – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih - prijavili svoje obveznosti v skupnem znesku 956.011.696 evrov, pobotanih pa je bilo 61.060.976 evrov. Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v 3. krogu večstranskega pobota torej  zmanjšala za 61 milijonov evrov. Delež pobotanih obveznosti glede na prijavljene je 6,4%, glede na dejansko sodelujoče obveznosti pa 12,1%.

O možnosti prevzema rezultatov 3. kroga večstranskega pobota z dne 10.6.2011 ter računa za opravljeno storitev bodo poslovni subjekti – dolžniki obveščeni po elektronski pošti. Poslovni subjekti bodo od tega kroga večstranskega pobota dalje račune za opravljeno storitev prevzemali hkrati z rezultati. Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.
Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve »Vpogled v podatke večstranskega pobota« preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

 Poročilo o obveznem večstranskem pobotu dne 10.6.2011 (508 kB)


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?