PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Rezultati 3. kroga večstranskega pobota z dne 10.6.2011

Novica

Rezultati 3. kroga večstranskega pobota z dne 10.6.2011

Dolžniki so v 3. krog obveznega  in prostovoljnega  pobota – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih - prijavili svoje obveznosti v skupnem znesku 956.011.696 evrov, pobotanih pa je bilo 61.060.976 evrov. Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v 3. krogu večstranskega pobota torej  zmanjšala za 61 milijonov evrov. Delež pobotanih obveznosti glede na prijavljene je 6,4%, glede na dejansko sodelujoče obveznosti pa 12,1%.

O možnosti prevzema rezultatov 3. kroga večstranskega pobota z dne 10.6.2011 ter računa za opravljeno storitev bodo poslovni subjekti – dolžniki obveščeni po elektronski pošti. Poslovni subjekti bodo od tega kroga večstranskega pobota dalje račune za opravljeno storitev prevzemali hkrati z rezultati. Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.
Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve »Vpogled v podatke večstranskega pobota« preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

 Poročilo o obveznem večstranskem pobotu dne 10.6.2011 (508 kB)


VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?