PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Rezultati 4. kroga večstranskega pobota z dne 22.7.2011

Novica

Rezultati 4. kroga večstranskega pobota z dne 22.7.2011


Dolžniki so v 4. krog obveznega in prostovoljnega pobota – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih - prijavili svoje obveznosti v skupnem znesku 1.036.424.866 evrov, pobotanih pa je bilo 67.179.284 evrov. Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v 4. krogu večstranskega pobota torej zmanjšala za 67,2 milijonov evrov. Delež pobotanih obveznosti glede na prijavljene je 6,5%, glede na dejansko sodelujoče obveznosti pa 12,9%.

Poslovni subjekti že od junijskega kroga večstranskega pobota dalje račune za opravljeno storitev pobota prevzemajo hkrati z rezultati pobota. Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.

Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve Vpogled v podatke večstranskega pobota preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

 Poročilo o obveznem vecstranskem pobotu 22.7.2011 (502 kB)VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?