Na vsebino

Rezultati 6. kroga večstranskega pobota z dne 23.9.2011

Novica

Rezultati 6. kroga večstranskega pobota z dne 23.9.2011


Dolžniki so v 6. krog obveznega in prostovoljnega pobota – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih - prijavili svoje obveznosti v skupnem znesku 878.697.144 evrov, pobotanih pa je bilo 60.458.180 evrov. Delež pobotanih obveznosti glede na prijavljene je 6,9%, glede na dejansko sodelujoče obveznosti pa 13,6%. Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v šestih krogih večstranskega pobota skupaj zmanjšala za 420,4 milijonov evrov.

Poslovni subjekti že od junijskega kroga večstranskega pobota dalje račune za opravljeno storitev pobota prevzemajo hkrati z rezultati pobota. Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.

Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve
Vpogled v podatke večstranskega pobota preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

 Poročilo o obveznem večstranskem pobotu 23.9.2011 (523 kB)VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?