PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Rezultati 6. kroga večstranskega pobota z dne 23.9.2011

Novica

Rezultati 6. kroga večstranskega pobota z dne 23.9.2011


Dolžniki so v 6. krog obveznega in prostovoljnega pobota – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih - prijavili svoje obveznosti v skupnem znesku 878.697.144 evrov, pobotanih pa je bilo 60.458.180 evrov. Delež pobotanih obveznosti glede na prijavljene je 6,9%, glede na dejansko sodelujoče obveznosti pa 13,6%. Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v šestih krogih večstranskega pobota skupaj zmanjšala za 420,4 milijonov evrov.

Poslovni subjekti že od junijskega kroga večstranskega pobota dalje račune za opravljeno storitev pobota prevzemajo hkrati z rezultati pobota. Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.

Upniki (njihovi zakoniti zastopniki oziroma pooblaščene osebe) lahko s pomočjo spletne rešitve
Vpogled v podatke večstranskega pobota preverijo, ali so njihovi dolžniki prijavili v pobot svoje obveznosti do njih in v kakšnem znesku. Spletna rešitev deluje v okviru aplikacije ePobot.

 Poročilo o obveznem večstranskem pobotu 23.9.2011 (523 kB)VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?