PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Rezultati prvega obveznega (in prostovoljnega) večstranskega pobota z dne 15.4.2011

Novica

Rezultati prvega obveznega (in prostovoljnega) večstranskega pobota z dne 15.4.2011


Obveščamo vas, da so rezultati prvega obveznega (in prostovoljnega) večstranskega pobota z dne 15.4.2011, vsem poslovnim subjektom – dolžnikom na voljo prek spletne aplikacije ePOBOT.

Rezultate pobota lahko pridobijo zakoniti zastopniki ali od njih pooblaščene osebe poslovnih subjektov – dolžnikov.


Skladno s pravili, ki urejajo večstranski pobot, je svoje obveznosti prijavilo v večstranski pobot 21.344 dolžnikov v skupnem znesku 1.402.362.338 evrov, od tega 95,9 % v obvezni pobot in 4,1 % v prostovoljni pobot.

Vsaj del obveznosti je v tem krogu uspelo pobotati 10.485 ali 49,12 % dolžnikom, ti dolžniki pa so pobotali skupaj 89.982.806 evrov.

Medsebojna zadolženost poslovnih subjektov se je v prvem večstranskem pobotu – skladno z Zakonom o preprečevanju zamud pri plačilih – zmanjšala za skoraj 90 milijonov evrov.


Istočasno vas obveščamo, da je upnikom na voljo nova informacijska rešitev za vpogled v prijavljene obveznosti njihovih dolžnikov. Do teh informacij lahko dostopajo zakoniti zastopniki upnikov in od njih pooblaščene osebe prek spletne aplikacije ePOBOT.

 Poročilo o prvem obveznem večstranskem pobotu 15 4 2011 (456 kB) 19.4.2011 dodani podatki o strukturi višine pobotanih obveznosti dolžnikov po razredih (Tabela 6).

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?