PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Sprememba pri prijavi na spletni portal AJPES

Novica

Sprememba pri prijavi na spletni portal AJPES

Prijavo na spletni portal AJPES smo zavarovali z varno povezavo do strežnika. Za uspešno prijavo na naš portal namestite korensko potrdilo SIGEN-CA (www.sigen-ca.si/sigen-ca.crt).

Namestitev korenskega potrdila za uporabnike brskalnika Mozilla Firefox

V oknu za prenos certifikata izberite vse tri ponujene izbire in kliknite »V redu«:


Namestitev korenskega potrdila za uporabnike brskalnika Internet Explorer

Slovenski izdajatelji kvalificiranih digitalnih potrdil so vključeni v Windows Root Certificate Program. Če je na vaši delovni postaji že nameščen popravek Update for Root Certificates [September 2009],  potem so se v shrambo z zaupanja vrednimi izhodiščnimi certifikatnimi uradi že namestila tudi digitalna potrdila slovenskih izdajateljev kvalificiranih digitalnih potrdil. V nasprotnem primeru si namestite korensko potrdilo SIGEN-CA (www.sigen-ca.si/sigen-ca.crt) po spodaj opisanem postopku:
 
V oknu za prenos datoteke kliknite »Odpri«:

 
V zavihku »Splošno« kliknite »Namesti certifikat«.


Potrdite vse nadaljnje korake v čarovniku za uvažanje certifikatov s klikom na gumb »Naprej« oziroma »V redu«.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?