Na vsebino

Sprememba pri prijavi na spletni portal AJPES

Novica

Sprememba pri prijavi na spletni portal AJPES

Prijavo na spletni portal AJPES smo zavarovali z varno povezavo do strežnika. Za uspešno prijavo na naš portal namestite korensko potrdilo SIGEN-CA (www.sigen-ca.si/sigen-ca.crt).

Namestitev korenskega potrdila za uporabnike brskalnika Mozilla Firefox

V oknu za prenos certifikata izberite vse tri ponujene izbire in kliknite »V redu«:


Namestitev korenskega potrdila za uporabnike brskalnika Internet Explorer

Slovenski izdajatelji kvalificiranih digitalnih potrdil so vključeni v Windows Root Certificate Program. Če je na vaši delovni postaji že nameščen popravek Update for Root Certificates [September 2009],  potem so se v shrambo z zaupanja vrednimi izhodiščnimi certifikatnimi uradi že namestila tudi digitalna potrdila slovenskih izdajateljev kvalificiranih digitalnih potrdil. V nasprotnem primeru si namestite korensko potrdilo SIGEN-CA (www.sigen-ca.si/sigen-ca.crt) po spodaj opisanem postopku:
 
V oknu za prenos datoteke kliknite »Odpri«:

 
V zavihku »Splošno« kliknite »Namesti certifikat«.


Potrdite vse nadaljnje korake v čarovniku za uvažanje certifikatov s klikom na gumb »Naprej« oziroma »V redu«.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?