PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Število zaposlenih v javnem sektorju - december 2011

Novica

Število zaposlenih v javnem sektorju - december 2011

AJPES spremlja število zaposlenih pri osebah javnega prava (neposrednih in posrednih uporabnikih državnega in občinskih proračunov) na podlagi opravljenih ur, ki jih sporočajo skupaj z ostalimi podatki o izplačanih plačah za posamezni mesec (na obrazcu 1-ZAP/M za namen statističnega raziskovanja Mesečno poročilo o izplačanih plačah pri pravnih osebah).
Podatki ne vključujejo zaposlenih oseb, ki so bile odsotne z dela zaradi bolniškega dopusta nad 30 dni ali zaradi porodniškega dopusta (refundirani prejemki), zaposlenih oseb, vključenih v javna dela in napotenih (detaširanih) delavcev.
Več o gibanju števila zaposlenih v javnem sektorju najdete v grafih in preglednici ter v ostalih poročilih o plačah v javnem sektorju.

VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?