Na vsebino

Uporabnikom starejših različic spletnih brskalnikov

Novica

Uporabnikom starejših različic spletnih brskalnikov
 


Vse uporabnike spletnih brskalnikov Internet Explorer različic 8, 9 in 10 na operacijskih sistemih Windows 7, Windows 8,1 in Windows 10 obveščamo, da je Microsoft 12. 1. 2016 zanje ukinil podporo, kar pomeni, da zanje ne bo več izdajal varnostnih popravkov. Uporaba teh brskalnikov zato predstavlja vse večje varnostno tveganje, zaradi česa se močno priporoča njihova čimprejšnja nadgradnja na zadnjo različico.

Zaradi zmanjšanja varnostnih tveganj bo tudi AJPES podpiral samo še nove izdaje spodaj navedenih brskalnikov . Nove izdaje spletnih aplikacijah na portalu AJPES tako ne bodo več podpirale posebnosti starih različic brskalnikov, v novih izdajah obstoječih spletnih aplikacij AJPES pa bodo prilagoditve za stare verzije brskalnikov po 1. 7. 2016 postopno opuščene.

Podprte bodo naslednje različice brskalnikov:
Internet Explorer 11,
• Microsoft Edge,
Google Chrome (zadnji dve različici),
Mozilla Firefox (zadnji dve različici).

Pridružite se naporom za povečanje kibernetske varnosti in nemudoma nadgradite svoj brskalnik!



VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nujne, ki omogočajo normalno delovanje strani, smo že naložili. Ker želimo spletno stran narediti za vas čim bolj uporabno, bomo veseli, da nam dovolite še, da naložimo analitične piškotke. Ali nam to dovolite?