PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki
Še niste uporabnik? Registrirajte se.

CENTRALNA PRIJAVA - SI-PASS

Registrirani uporabnikiO prijavi prek SI-PASS

Pogosta vprašanja

Centralna prijava deluje za registrirane uporabnike SI-PASS iz Slovenije in drugih držav EU s podprto eIDAS avtentikacijo.

Še niste uporabnik SI-PASS? Registrirajte se.

Vzpostavitev testnega okolja zaradi sprememb pri poročanju podatkov ISPAP

Novica

Vzpostavitev testnega okolja zaradi sprememb pri poročanju podatkov ISPAP


Obveščamo vas, da je za namen testiranja podatkov o plačah v javnem sektorju, ki se prek aplikacije ISPAP mesečno poročajo AJPES, na spletni strani Ostale vsebine -> Za razvijalce programske opreme -> točka 3.2. Plače v javnem sektorju-> Testiranje aplikacije  pripravljeno testno okolje. S 1.8.2014 (plače za mesec julij 2014) bo potrebno posredovati podatke v ISPAP skladno s to spremenjeno oz. dopolnjeno aplikacijo.

Pogoj za testiranje je prijava na spletni portal AJPES (z uporabniškim imenom in geslom) in testno e-pooblastilo za poročanje podatkov ISPAP. V kolikor testnega e-pooblastila še nimate, sporočite vaše uporabniško ime in matično številko ter naziv proračunskega uporabnika
 za katerega želite pripraviti testno datoteko, referentom na e-naslov pristojne izpostave AJPES,  kjer vam bodo aktivirali testno e-pooblastilo.
 
Več na spletnih straneh o plačah v javnem sektorju.VSE NOVICE

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?